Nieuws

Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens is Maatwerk Dealer van het Jaar 2019!

Muntstad Bedrijfswagencentrum is vrijdag 15 februari uitgeroepen tot ‘Maatwerk Dealer van het Jaar 2019’. Het is de tweede keer dat deze prijs wordt uitgereikt. Een prachtige onderscheiding om trots op te zijn. 

De ‘Maatwerk Dealer Award’ is een onderscheiding geïnitieerd door importeur Pon om de Volkswagen Bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealerbedrijven worden gedurende het hele jaar beoordeeld op verschillende aspecten.

De beste prestaties
Waarom Muntstad als beste dealer uit de bus is gekomen, is doordat zij op een aantal KPI’s uitstekend heeft gescoord. Er wordt door Pon onder andere gekeken naar de prestaties op het gebied van Crafter verkopen, de kwaliteit van inbouw, opbouw en bedrijfswageninrichtingen. Muntstad onderscheidt zich als bedrijfswagendealer door de verregaande specialisatie in op- en ombouw van bedrijfswagens en vanwege zijn voorraad van specifieke onderdelen.

Service op Locatie
Muntstad biedt haar klanten ook een uniek concept; ‘Service op Locatie’. Dit is een volledig uitgeruste Crafter inclusief aanhanger voor bandenservice – waarmee Muntstad ter plekke checks, kleine reparaties en onderhoud uit kan voeren. Ook deze unieke service heeft bijgedragen aan het winnen van deze prijs.

Trots
‘Een mooier compliment kun je als dealerbedrijf niet krijgen’, aldus Gert Verdaasdonk, Service Manager van Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens Utrecht. ‘Wij zijn pas tevreden als onze klanten uiterst tevreden zijn. De bedrijfswagenklant heeft het al druk genoeg. Wij begrijpen dat als geen ander en doen er dan ook alles aan hen volledig te ontzorgen. Als dit uiteindelijk beloond wordt met de hoogste waardering, kun je alleen maar ontzettend trots zijn!’

Het is niet de eerste keer dat het Muntstad in de prijzen valt. Zo won zij eerder de onderscheiding ‘Volkswagen Bedrijfswagen Service Dealer van het Jaar 2017’.