Nieuws

Muntstad opent Occasion Center in Zeist

Muntstad opent maandag 17 december in Zeist het Muntstad Occasion Center. In deze vestiging worden alle occasionactiviteiten van Muntstad gecentraliseerd. Het volledige en zeer ruime aanbod gebruikte auto’s is te vinden op één locatie. Het Occasion Center is gevestigd langs de A28 bij de showrooms van Volkswagen en Audi, waar men ook terecht kan voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Met deze opening speelt Muntstad in op de grote vraag naar gebruikte auto’s. Bovendien wil het haar klanten in Zeist en omgeving ook de gelegenheid geven om nog dichterbij terecht te kunnen voor een kwalitatief goede occasion. Er is altijd gegarandeerd een ruime keuze uit minimaal 200 occasions van Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT van diverse bouwjaren en in alle prijsklassen.

Alle occasions die het Muntstad Occasion Center verkoopt voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De auto’s krijgen een optische en technische inspectie en eventuele gebreken worden verholpen door vakkundige (merk)specialisten. Het Muntstad Occasion Center is aangesloten bij het 100% onderhouden kwaliteitslabel. Ziet u een auto met dit label? Dan weet u dat die auto een sluitende onderhoudshistorie heeft en gecontroleerd is door een expert. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe zekerheid op het gebied van auto-onderhoud.

Kijk voor meer informatie en het aanbod  op muntstad.nl/occasions