Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De Gouden Parel Lekstroom verkiezing is weer losgebarsten!

Wie volgt Hans Odijk op en mag zich de Gouden Parel Lekstroom 2018 noemen?

Helaas de stembus is gesloten!

De winnaar wordt dinsdag 18 december bekend gemaakt.

Robert Koch

Robert Koch

ROC Midden Nederland – Tech College

Robert Koch staat al enkele jaren aan het roer van het ROC Midden Nederland – Tech College in Nieuwegein. ‘Zijn’ Tech Campus is met recht een state of the art opleidingslocatie, waar studenten diverse disciplines onder de knie krijgen en gestimuleerd worden om te blijven innoveren. Niet voor niets is het Tech College de hofleverancier van technisch personeel in onze regio! Met zijn constante drive om het onderwijs en het technisch bedrijfsleven met elkaar te verbinden mag Robert met recht een parel in de regio genoemd worden.

Anneke Kool

Anneke Kool

Golfbaan De Kroonprins

Dit jaar werd een gloednieuwe locatie van Golfbaan De Kroonprins in Vianen gerealiseerd; waar in 2016 al de eerste negen holes openden, is de golfbaan inmiddels omgetoverd tot een oase van rust waar toegankelijkheid en duurzaamheid te boventoon voeren. Eigenaresse Anneke Kool wilde een plek realiseren waar iedereen zich thuis voelt, en dat is gelukt! ‘Ook laten we hiermee iets prachtigs na aan onze kinderen en kleinkinderen’, vertelde Anneke. Zó’n mooi stukje ondernemerschap, dat verdient een nominatie!

Ruud Muis

Ruud Muis

AEGIR-Marine

Ruud Muis begon in 2000 vanaf een zolderkamer met het onderhoud en de reparatie van schroefasafdichtingen, samen met ex-collega Hans Dekker. In de afgelopen jaren heeft hij de zolderkamer verruild voor een kantoor in Wijk bij Duurstede, zijn er vestigingen in vijf landen en heeft AEGIR-Marine ruim 120 medewerkers. Dat is nog eens ondernemen! ‘Een visionair met zijn wortels stevig in onze mooie regio’, aldus onze leden. Niet voor niets een terechte nominatie voor de Gouden Parel Lekstroom 2018!

De stemmen zijn als volgt verdeeld:

– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-winnaars

– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen

– 20% wordt bepaald door de zogenoemde populariteitsstemmen (buren, vrienden, familie en kennissen)

U kunt stemmen tot dinsdag 4 december 17:00 uur, hierna sluiten de stembussen!

De uitreiking van de Gouden Parel Lekstroom vindt plaats op dinsdag 18 december bij het Fulcotheater. Meer informatie en aanmelden kan hier.