Nieuws

Gold ICT trakteert Helen Dowling Instituut op waardecheque

Gold ICT ondersteunt het Helen Dowling Instituut(HDI) al jaren op het gebied van ICT. In oktober trakteerden Pieter B.J. Werther en Dirk Beeftink van Gold ICT hen op een waardecheque voor snelle, goede en beveiligde wifi voor de cliënten en medewerkers in Arnhem én Bilthoven.

Als bedrijf vindt Gold ICT het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. Kanker raakt ons allemaal, en het is fijn om te weten dat mensen terechtkunnen bij het Helen Dowling Instituut als het niet lukt om overeind te blijven op emotioneel gebied. Om ervoor te zorgen dat het HDI zich zoveel mogelijk kan richten op hun cliënten, ondersteunt Gold ICT  het instituut op ICT-gebied. ‘Blij dat we met Gold ICT verschil kunnen maken! Een warm hart voor het Helen Dowling Instituut’, vertelt Pieter.

Het Helen Dowling Instituut geeft, waar mogelijk, mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven. Dit doen ze door psychologische behandeling aan te bieden, het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek en het trainen van professionals vanuit de HDI Academie. Het HDI is een toegankelijke, deskundige en op samenwerking gerichte organisatie.