Nieuws

Geslaagde beursvloer Samen voor Nieuwegein

Tijdens de Beursvloer 2018 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er 73 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 270.350 euro. Deze negende editie werd gehouden in theater en kunstencentrum DE KOM.

Zo’n 110 mensen waren donderdag 22 november aanwezig om met elkaar te handelen. Na de officiële opening door wethouder Ellie Eggengoor werden al snel de eerste matches gemaakt. De matchpartijen leverden hun formulier met de gemaakte afspraak in bij notaris Marco Sutter van Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen. Hij controleerde het formulier.

Wouter Bolding van Vluchtelingenwerk was samen met een collega ook op de beursvloer. ‘De beursvloer is een mooie en efficiënte gelegenheid om contact te leggen met bedrijfsleven in Nieuwegein. We hebben zes matches kunnen maken. Matches waarmee we onze cliënten verder kunnen helpen op hun pad naar zelfredzaamheid’.

Wethouder Marieke Schouten sloot de beursvloer met een harde slag op de gong. Zij maakte, samen met accountant Jeroen Witteveen, bekend dat er 73 matches zijn gemaakt met een maatschappelijke waarde van 270.350 euro. Deze matches worden in de komende maanden uitgevoerd. Samen voor Nieuwegein volgt deze matches en maakt hiervan melding via de website en de social media.