Nieuws

Enno Dijkstra neemt afscheid als notaris

Enno Dijkstra stopt op 31 december als notaris bij Dijkstra | Sutter Notarissen. Na zijn 25 jarig jubileum vorig jaar, vindt Enno het tijd om met pensioen te gaan.

Enno heeft in zijn bijna 40 jaar in het notariaat vele ontwikkelingen meegemaakt. De bloei van de economie in de jaren negentig maar ook de recente recessie, een steeds hoger scheidingspercentage en de toenemende populariteit van levenstestamenten. Zijn aankomende pensionering is achter de schermen in alle stilte voorbereid.

Patricia Kars zal Enno als notaris gaan opvolgen en samen met Marco Sutter het kantoor onder de naam Sutter Kars Notarissen voortzetten. Patricia werkt al sinds 2006 als kandidaat-notaris bij Dijkstra | Sutter Notarissen en is in de loop van de jaren een vertrouwd gezicht geworden. Patricia is gespecialiseerd in het vennootschapsrecht en daar zal, naast de algemene praktijk en de kantoororganisatie, ook haar focus blijven liggen. Het notariskantoor blijft op het vertrouwde adres gevestigd met het vertrouwde telefoonnummer.

Met een beperkte groep goede bekenden neemt Enno afscheid als notaris.

Wilt u Enno nog een persoonlijk bericht sturen, dan kan dat via e.dijkstra@dsnotarissen.nl.