Terberg Control Systems sleept grootste project ooit in de wacht

Terberg Control Systems heeft in april 2018 de grootste order tot nu toe in de wacht gesleept:  ‘Paramount Project’ in opdracht van BanglaCat Ltd. uit Bangladesh. ‘BanglaCat Ltd. is één van onze meest trouwe klanten en het is geweldig om dit te mogen realiseren!’, vertelt Karin Lancee van Terberg.

De opdracht, onder de naam ‘Paramount Project’ houdt in dat Terberg Control Systems 135 combipanelen, combinatie van hoofdstroom en besturing, mag leveren. Deze worden geïnstalleerd bij 135 generators D3516B HD van 1600 kW elk, inclusief zeven Masters. Om het project en alle werkzaamheden in beeld te brengen zijn er in april drone opnames in het pand gemaakt en een timelaps voor het bedraden van één van de panelen. In de komende weken worden er nog meer film en foto opnames over dit project gemaakt om het project te volgen.

Nieuwsgierig naar de voortgang? Volg dan Terberg Control Systems op Facebook (https://www.facebook.com/Terberg-Control-Systems-136425883220230/) en LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/terberg-control-systems/)!

 

Terberg grootste opdracht ooit Terberg grootste opdracht ooit